За постановою швейцарського суду: УЄФА арештував рахунки легендарного російського клубу

Московському ФК "Спартак" заблокували виплату преміальних.

ФК "Спартак". Ілюстрація:mywell.ru

Європейський футбольний Союз заблокував виплату преміальних легендарному московському "Спартаку" за участь в Лізі Європи. УЄФА наклав арешт на частину грошових коштів на рахунках "червоно-білих". Про це повідомив віце-президент найбільш титулованої команди Росії Наіль Ізмайлов на своїй сторінці Facebook, інформують Патріоти України.

"Наш клуб отримав повідомлення УЄФА про арешт зазначених сум. Підставою для арешту стала постанова швейцарського суду м. Ньона. Вона винесена на виконання рішення іспанського суду м. Кадіса 2009 року, яке, в свою чергу, винесено на підставі документів, датованих 1996 роком.

В даний час клуб з'ясовує всі обставини прийняття зазначених судових актів, після чого будуть зроблені всі необхідні дії для їх оскарження", - написав Ізмайлов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...