За транш МВФ розплатяться бюджетники, - Береза

Одним з пунктів меморандуму про співпрацю є скорочення бюджетників до 4%, що повинні зробити до кінця 2017 року, а до 2019 року - ще на 10%.

Борислав Береза. Фото: Facenews.

Більш важливим питанням на сьогоднішній день є опублікований меморандум МВФ, з яким кожному українцеві варто ознайомитися для того, щоб знати, з ким ми маємо справу і зрозуміти, що МВФ створює в країні «ринок рабів». Про це заявив позафракційний народний депутат України Борислав Береза в ефірі телеканалу NewsOne, передають Патріоти України.

Він гарантує, що коли українське суспільство ознайомиться з меморандумом, то питання газу і абонплати відійдуть на задній план. «Почнемо з дрібниць. Чи знаєте ви, що мінімальна зарплата в 3200 - це фактично для середнього та малого бізнесу. Розумієте, ми повинні будемо ухвалити цей папірець, в якій прописано дозвіл трудовими договорами підміняти мінімалку, а трудові договори ніяк не прив'язані до 3200», - пояснив нардеп.

Виходить, що олігархи і люди, які володіють великим бізнесом, укладають трудовий договір, який ніяк не прив'язаний до мінімалки. Далі Береза пояснив пункти щодо субсидій.

«Чи розумієте ви, що субсидії, які нам видають на зимовий період, будуть розбиватися на зимовий і літній період, але видавати будуть субсидію тільки на зимовий період. Таким чином з кишень пересічних українців дістануть 47 мільярдів гривень, тому що на літо субсидія видаватися не буде», - розмірковує Береза.

Наступним пунктом в меморандумі, зачитав нардеп, є скорочення бюджетників до 4%, що повинні зробити до кінця 2017 року, а до 2019 року - ще на 10%. «Не чиновників, не держслужбовців, а лікарів, вчителів ... Ви розумієте до чого нас підштовхують? Це повністю тотальне зовнішнє управління. Фактично ми створюємо ринок рабів. Нами не просто керують», - підсумував Береза. На завершення він додав, що потрібно створювати робочі місця і піднімати економіку в країні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...