За відмову поступитися дорогою міністру МВС у Дагестані силовики затримали та жорстоко побили водія (відео)

Водія били ногами на дорозі на очах у водіїв кількох десятків авто.

Скрін відео

У Махачкалі водій не поступився дорогою кортежу високопоставленої особи, після чого його позашляховик наздогнали, а самого водія витягли і стали бити ногами. Запис інциденту потрапив у YouTube, передають Патріоти України.

За даними агентства водій не поступився дорогою кортежу міністра внутрішніх справ республіки Абдурашида Магомедова.

За версією МВС по Дагестану "7 жовтня в місті Махачкалі на вулиці 26 Бакинських комісарів поліцейськими був зупинений автомобіль БМВ, водій якого неодноразово грубо порушував ПДР, створюючи аварійні ситуації і, не реагуючи на неодноразові вимоги про зупинку, спробував сховатися. Автомобіль правопорушника наздогнали службові автомобілі, заблокували, після чого водія затримали і доставили в поліцейську дільницю".

За даними правоохоронців, затриманий був раніше судимий за виготовлення, зберігання та збут підроблених грошей, а також більше десяти разів притягувався до адміністративної відповідальності за порушення ПДР.

МВС по Дагестану почало службову перевірку відносно співробітників поліції, які проводили затримання водія.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...