За зловживання службовим становищем: Мер українського міста отримав підозру на робочому місці (фото)

Вручення повідомлення про підозру відбувалось безпосередньо під час проведення сесії міської ради задля виключення можливості зриву слідчої дії зі сторони міського голови та його соратників.
Павло Музика. Фото: прес-служба прокуратури Запорізької області.

У четвер, 8 червня, мер міста Енергодар Павло Музика, що на Запоріжжі, отримав повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень просто у приміщенні сесійної зали міської ради. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області, передають Патріоти України.

Там зазначили, що мер Енергодара отримав підписане прокурором області повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 172, ч. 1 ст. 364 КК України (незаконне звільнення одного з керівників комунальних підприємств, поєднане зі зловживанням службовим становищем).

Окрім того, в прокуратурі додали, що вручення повідомлення про підозру відбувалось безпосередньо під час проведення сесії міської ради задля виключення можливості зриву слідчої дії зі сторони міського голови та його соратників. Досудове розслідування на цей час триває. Це кримінальне провадження перебуває на особистому контролі прокурора Запорізької області Валерія Романова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...