"За*бали хохляцькою музикою": У Хмельницькому любителі російської попси напали на малих музикантів (відео)

Батько дітей - український військовий, який воював у зоні АТО, де й отримав поранення.

Ця пара дуже не любить українські пісні. Фото: соцмережі.

У Хмельницькому подружня пара напала на дітей, які на місцевому ринку виконували українські народні пісні. Відео інциденту опублікував на своїй сторінці у Facebook Віктор Бурлик, передають Патріоти України.

"За українську музику напали на дітей. І це не в Донецьку, а в Хмельницькому! Двоє дев'ятирічних музикантів тішили своєю музикою хмельниччан на місцевому ринку. Репертуар – українські народні пісні", - написав Бурлик.

Він уточнив, що батько дітей - український військовий, який воював у зоні АТО, де й отримав поранення. За словами активіста, до хлопців підійшов чоловік, який, нецензурно висловлюючись, наказав дітям йти геть, бо "за*бали хохляцькою музикою".

"Разом з ним була його неадекватна дружина, яка облила колонку водою, після чого та задимілася, та жбурнула пляшку в дітей. Цю парочку образило те, що діти грали недалеко від їхніх вікон, а вони не переносять "хохляцкую" музику", - розповів Бурлик. Після словесної перепалки, чоловік намагався також напасти на батька дітей, але перехожі втрутилися.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...