"Заблукали" у степах України: Волонтери розсекретили чергових російських військових на Донбасі (фото)

Волонтери навіть назвали імена російських військових: Алтинбек Жумаристанов (Жумарстанов), Едуард Чунов, Куандік Жарканалієв, Самат Ісалієв.

Російські військові в Україні. Фото: yodnews.ru.

У новому розслідуванні представлені четверо земляків-товаришів зі служби зі складу розвідувального батальйону 7-ої військової бази Збройних сил Росії, помічені в "українському відрядженні-2015", передають Патріоти України із посиланням на InformNapalm.

Наголошується, що їхнє упізнання проходило за підсумками аналізу інформації та фотоматеріалів із соціальних профілів фігурантів розслідувань. Волонтери розповіли, що на задньому тлі групової фотографії, де позують військовослужбовці 7-ї військової бази, одягнені в неуставну форму типу "гірка" (характерне екіпірування "шахтарів" у 2014-2015 роках), видно покинуті будови.

"Як характер місцевості, так і тип будов не дозволяють припустити, що це знімок з гірської Абхазії. Місцевість на фотографії більше нагадує степовий ландшафт прикордонного з Росією району в околицях Ізвариного. Подібний пейзаж ми бачили у фотозвіті про поїздку на Донбас російського ремонтника М. Баюрова, який видав не тільки себе, але й тактичну групу 200-ї бригади Північного флоту РФ", - йдеться у розслідуванні волонтерів. Також вони назвали імена російських військових: Алтинбек Жумаристанов (Жумарстанов), Едуард Чунов, Куандік Жарканалієв, Самат Ісалієв. Раніше волонтери виявили в Новоазовську базу військ РФ і велике скупчення озброєнь.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...