Зачистка "республіки" після невдалого перевороту: Експерт назвав можливих "кандидатів" на ліквідацію після вбивства "Гіві"

До прикладу ліквідацію "донського казака" Козіцина можуть представити як смерть від захворювання або самогубство внаслідок важкого протікання хвороби, а Безлера на прізвисько "Бєс" звинуватили в крадіжці 196 млн грн., наголосив Дмитро Снєгирьов.

Ігор Безлер "Бєс". Фото:http://glavcom.ua/p

Раптова смерть колишнього "глави" терористичної "ЛНР" Віталія Болотова, вибух автомобіля з начальником управління "народної міліції" "ЛНР" Олегом Анащенком пов'язані з зачисткою "республіки" після невдалого перевороту. Про це співголова громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов розповів у чаті на сайті Главред, передають Патріоти України.

"У вересні 2016- го під час допитів "заступника командувача народної міліції "ЛНР" Віталія Кисельова (позивний" Комуніст "), затриманого за звинуваченням в організації замаху на ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького, він дав свідчення про причетність до заколоту ряду осіб, серед яких були Анащенко, Болотов, "міністр сільського господарства і продовольства ЛНР" Сергій Литвин та екс-спікер "народної ради" "ЛНР" Олексій Карякін. Ліквідація Анащенка, Болотова і Литвина пов'язана саме з цим", - розповів експерт.

Коментуючи питання, для кого ще з відомих ватажків терористів існує загроза ліквідації, Дмитро Снєгирьов припустив, що такими можуть стати лідер "донських козаків" Микола Козіцин і російський терорист Ігор Безлер на прізвисько "Бєс".

"Безлеру висунуто звинувачення в крадіжці 196 млн гривень. А Козіцина звинувачують в зраді інтересів "донського козацтва". Примітно, що перед ліквідацією "Гіві" йому також було висунуто обвинувачення у фінансових махінаціях, зраді інтересів його підрозділу "Сомалі" і масовій загибелі бійців цього підрозділу під час боїв під Авдіївкою", - говорить громадський діяч.

"Свого часу "Права справа" повідомляла про важке онкологічне захворювання Козіцина, тому, швидше за все, його ліквідація буде представлена як смерть від захворювання або самогубство внаслідок важкого протікання хвороби. Не виключена ліквідація Сергія Козлова - глави уряду самопроголошеної ЛНР, якого Плотницкий вважає одним зі своїх основних конкурентів", - підкреслив Дмитро Снєгирьов.

За його словами, в "ЛНР" також триватиме протистояння по лінії Плотницкий-Пасічник (Леонід Пасічник, міністр держбезпеки ЛНР), а в "ДНР" між ватажком "республіки" Олександром Захарченком та колишнім "секретарем" фейкової "ради нацбезпеки" Олександром Ходаковським.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...