Загибель водія Путіна - попередження йому від іноземних спецслужб, - The Daily Mail (фото, відео)

"Таке "зухвале" послання президенту РФ, на думку журналістів, може бути погоджено лише з внутрішньою групою іноземних спецслужб, у яких є свої довірені особи в Москві.

На місці ДТП у Москві. Фото: скріншот з відео.

Прихильники "теорії змови" заявляють, що ДТП, в якій загинув особистий водій Путіна, була попередженням для президента Росії. Про це повідомляє The Daily Mail, передають Патріоти України.

Зазначається, що за кермом президентського автомобіля був найкращий водій Путіна. А це у свою чергу, за повідомленням ЗМІ, дає підстави вважати, що це був замах на самого президента РФ "агентами іноземної розвідки".

У свою чергу The Millennium Report повідомляє, що це було "послання" Путіну. "Таке "зухвале" послання президенту Путіну може бути погоджено лише з внутрішньою групою іноземних спецслужб, у яких є свої довірені особи в Москві. Москва настільки велика, що агенти можуть самі запланувати і здійснити напад прямо в місті", - йдеться у матеріалі.

Раніше повідомлялося, що у Москві внаслідок лобового зіткнення загинув водій Путіна. Зазначається, що водій Mercedes їхав виділеною смугою, не впорався з керуванням й вилетів на зустрічну смугу, де й зіткнувся лоб у лоб з BMW. За кермом BMW перебував водій Путіна. Самого глави Кремля, як повідомили російські ЗМІ, у цей момент в машині не було.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...