Загиблу під колесами машини Омельченко жінку поховали

Донька постраждалої залишилася сиротою.

Похоорон. Фото: segodnya.ua

У суботу, 26 грудня, відбулося прощання із загиблою під колесами авто, що належить екс-меру Києва Олександру Омельченку, 31-річною Тетяною. Жінку поховали в Івано-Франківську, передають Патріоти України з посиланням на "Сегодня".

При цьому, як стало відомо, витрати на похорон взяв на себе Олександр Омельченко і рідні його водія Анатолія, який на даний момент перебуває у важкому стані в лікарні.

"Таню поховали в суботу на міському кладовищі в Івано-Франківську. Я на похорон не їздив, був у Києві. Наскільки я знаю, прощання було невеликим, прийшли пара родичів і священик. Дочку Тані, Сашу, забрали, і вона буде жити разом з бабусею. Що далі? Навіть і не знаю ... Помирати не буду. Буду якось намагатися жити ... Хоча мені дуже шкода Таню, і мені не вистачає її. Ми були сім'єю. Але дівчинці буде краще з рідними людьми. Я ж сам повідомив про трагедію її батькові і бабусі, вони і забрали малу до себе ", - розповів цивільний чоловік Тетяни, Роман. Офіційний чоловік Тетяни, Василь, підтверджує, що зараз дівчинка в бабусі.

"Дочка зараз живе у моєї мами. З нею все добре, вона всім забезпечена, але про смерть мами ми поки їй нічого не говорили. Вона її дуже любила", - розповів Василь.

У водія екс-мера Києва Анатолія Ніщуна проблеми з серцем і він, за словами його адвоката Степана Сутковича, зараз у реанімації.

"Клопоти з приводу організації та проведення похорону загиблої взяли на себе Олександр Омельченко через своїх помічників і, частково, родичі мого підзахисного, сам він цим не може займатися. Сума вийшла немаленька, але називати її некоректно. За рішенням суду Ніщун перебуває під домашнім арештом, йому стало погано, і його доставили в лікарню на швидкій, в реанімацію. До нього приїжджали слідчий і я. Ніщун був у важкому стані, рівень цукру в крові зашкалював в рази ", - повідомив адвокат.

Також він зазначив, що інформація про те, що водій Омельченко відмовився від свідчень і повідомив, що за кермом був не він, є неправдивою.

"Він просто фізично не міг давати свідчення, про що ми повідомили слідчого. Ми попросили дати тиждень на відновлення, після чого мій підзахисний зможе працювати зі слідством і давати відповіді на всі питання. Але своїх початкових свідчень Анатолій Ніщун не змінював і від відповідальності не ухиляється ", - говорить Суткович.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...