Загинув від рук односельчанина: На Одещині знайшли закопаний у лісі труп юнака (фото 16+)

Востаннє хлопця бачили в компанії односельчанина. У розмові з правоохоронцями він нервував, заперечував показання свідків і придумував безглузді алібі.

Собака знайшов місце, де був закопаний труп вбитого. Фото: Думська.

Тіло 19-річного чоловіка із села Жеребкове Ананьївського району Одещини знайшли закопаним в лісі. Він пропав в кінці липня. У його смерті підозрюють 25-річного односельчанина, повідомили в прес-службі ГУНП. Новину передають Патріоти України.

Після отримання заяви про зникнення хлопця, відкрили кримінальне провадження про умисне вбивство. Для пошуку тіла використовували службову собаку, яка привела оперативників до лісового масиву, розташованого на відстані близько кілометра від селища. На галявині серед дерев виявили скопану землю. У ній було тіло зі слідами насильницької смерті.

Правоохоронці спілкувалися із рідними, сусідами і знайомими загиблого. Востаннє хлопця бачили в компанії односельчанина. У розмові з правоохоронцями він нервував, заперечував показання свідків і придумував безглузді алібі.

Коли знайшли тіло, односельчанин у всьому зізнався. Сказав, що напередодні вбивства вживав з хлопцем алкогольні напої в покинутій будівлі. Під час застілля посперечалися. Підозрюваний вихопив ніж і наніс товаришеві кілька ударів ножем в живіт та груди. Коли потерпілий впав на підлогу, вдарив сокирою по потилиці. Потім залишив жертву в будівлі і пішов додому. Через два дні вночі він повернувся на місце злочину, взявши з дому мотузку і пакет, загорнув тіло і закопав в лісі. Щоб відвести підозру, розібрав по деталях велосипед убитого, на якому той приїхав до будівлі, і також закопав. А знаряддя вбивства - сокиру і ніж - викинув у ставок. Чоловіка затримали і повідомили про підозру у вчиненні злочину. Він може потрапити у в'язницю на п'ятнадцяти років.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...