Заявили, що їхали на "екскурсію": У Білорусі затримали двох росіян зі зброєю та прапором України (фото, відео)

Дуже несхожі затримані на звичайних туристів, скоріше на путінських. Які мали попрацювати заради поширення чуток про "бандерівців-терористів".

Затримані у Білорусі росіяни. Фото: скріншот з відео.

У Білорусі затримали двох громадян Росії, в чиєму автомобілі знайдені два пневматичні пістолети, три балаклави та прапор України. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "БЕЛТА".

За даними МВС Білорусі, учора, 24 березня, в Могильовському районі співробітники відділу департаменту охорони Ленінського району Могильова на дорозі затримали автомобіль "Лада Гранта", в якому перебували двоє громадян Росії 1992 року народження. У МВС уточнили, що вони є працівниками заводу "Кремній Ел".

За даними міліції, в автомобілі затримані перевозили два сигнально-шумових пістолети, дві портативні радіостанції, електричний ліхтар з електрошокером, прогумовану металеву палицю з шипами, світловідбивний жилет ДПС, жезл, два комплекти захисної екіпіровки мотоцикліста. Затримані заявили, що їхали з Брянська у Брест на екскурсію. Їх доставили в РОВД.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...