​Захарченку та Плотницькому приготуватись: У мережі з'явилась заява від імені вбивць терориста "Мотороли" (відео)

Люди в масках заявляють, що саме вони підірвали знакового вбивцю українців, і обіцяють що на цьому терор проти терористів не закінчиться.

Невідомі заявили, що знаходяться в місті Донецьк і наступними їх цілями будуть Захарченко і Плотницький, зазначають Патріоти України. Скандальності ролику додає те, що в кінці люди підкидають руки в нацистському вітанні. При цьому, чи є вони реальними вбивцями бойовика невідомо.

Ролик з'явився вночі в YouTube на каналі Lugansk Noname, створеному близько місяця тому. В даний момент запис видалено з відеохостингу з формулюванням "за порушення умов використання YouTube".

Вибуховий пристрій був кустарного виробництва, що скоріш за все вказує на «самодіяльність» неформальних структур, ніж на дії спецслужб. Хоча не виключено, що це лише прикриття.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...