Захоплення "сірої зони": у Комінтернове зайшов підрозділ ЗС РФ, - Тимчук

Не зважаючи на встановлене на період свят так зване "перемир'я" російські терористи продовжують активні обстріли українських позицій, продовжуючи просуватися у "сірій зоні" на приморському напрямку.

У Комінтернове услід за терористами зайшов підрозділ ЗС РФ. Ілюстрація:www.5.ua

У "зоні Комінтернове" (Водяне-Комінтернове-Заїченко) бойовики розширюють свою присутність, перекидаючи додаткові сили і здійснюючи інженерне облаштування місцевості. Крім того, разом з посиленою "мотострілецькою ротою" бойовиків в н.п.Комінтернове увійшов підрозділ Збройних сил Росії. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат, координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"Идет переброска сил и средств на правый фланг - зафиксирована переброска со стороны Новоазовска по направлению к Заиченко в дополнение к ранее переброшенным вооружениям еще до 6 ед. ББМ (в основном БМП-2, пара МТ-ЛБ с ЗУ-23-2). Со стороны Хомутовской степи через н.п. Розы Люксембург и Порохня в данный район выдвигается ещё одна бронегруппа – 3 танка, 2 МТ-ЛБ (с двумя буксируемыми противотанковыми орудиями МТ-12), 4 ед. БТР-80, 1 ед. БРДМ-2.

Вместе с усиленной «мотострелковой ротой» боевиков в н.п.Коминтерново вошло подразделение ВС РФ. Отмечены попытки российских военнослужащих ограничить множественные акты мародерства со стороны боевиков «ДНР» в данном н.п." - написав Тимчук.

Також за даними ІС, незважаючи на оголошене "встановлення перемир'я" на період свят, російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують здійснювати активні обстріли (в т.ч. з використанням установок типу 9П132 "Град-П" і ПТРК). А також продовжують захоплення нових територій в т.зв. "сірій зоні" на приморському напрямку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...