Захисникам Зайцевого буде ще скрутніше: розвідка виявила перекидання росіянами до Горлівки "Гвоздик"

Дані дії є черговим грубим порушенням Мінських домовленостей.

Російські бойовики у Горлівці. Фото: politikaukrainy.ru.

Бойовики самопроголошеної "ДНР" перекинули в окуповану Горлівку підрозділ зі складу окремої артилерійської бригади (ДОНЕЦЬК) 1 АК (армійський корпус - ред), на озброєнні яких є 122-мм САУ "Гвоздика". Про це повідомляє Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України, передають Патріоти України.

Дані дії є черговим грубим порушенням Мінських домовленостей. Крім цього, в районах населених пунктів Широка Балка, Михайлівка, Торез і Безіменне є заборонене мінськими домовленостями озброєння - міномети, танки і 122-мм РСЗВ "Град".

У свою чергу, в штабі АТО повідомляють, що, станом на 7 лютого, за минулу добу бойовики 47 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. На Світлодарській дузі бойовики двічі застосовували гранатомети і великокаліберні кулемети. На півночі Горлівки по позиціях сил АТО було випущено 14 мін з мінометів калібру 82 мм, а також здійснений ряд збройних провокацій.

Найбільшою активність бойовиків 6 лютого була поблизу Красногорівки. З боку Старомихайлівки українські позиції обстрілювали з мінометів калібру 82 і 120 мм. В районі Мар'їнки снайпером бойовиків був поранений один український військовий. Більше втрат за минулу добу сили АТО не понесли.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...