Захисники на околицях ДАПу глузують із обіцянок Міноборони про "бойову тисячу" і продовжують відбивати атаки ворога (відео)

Через чотири дні бійці відзначатимуть дев'ять місяців участі в боях під Донецьким аеропортом.

На околицях Донецького аеропорту. Фото: euroradio.fm.

Військові глузують із обіцянок командування та продовжують захищати рідну землю, попри все. На Донбасі тривають бойові дії. Протягом доби терористи 11 разів атакували Мар'їнку, йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Зі штабу АТО повідомляють, що бойовики активно використовують міномети 82-го та 120-го калібрів. Водночас, як зазначають бійці 93-ї бригади з позиції "Зеніт", тихіше стало на околицях Донецького аеропорту. Це одна з найгарячіших точок поблизу летовища. Сьогодні тамтешні бійці відзначали круглу дату. Там знаходяться ті, хто рівно рік тому потрапив під мобілізацію.

Через чотири дні вони відзначатимуть дев'ять місяців участі в боях під Донецьким аеропортом. Із цими датами хлопці вітають переважно не себе, а профільне міністерство. Кажуть – найбільше за час служби їм сподобався жарт про "бойову тисячу". "Передаємо привіт міністерству оборони! Дуже дякуємо за бойову тисячу. Така хороша тисяча. Так нам згодилася! Жодного разу не бачили – навіть не знаємо, йти нам додому чи ще залишатися", - кепкують військові.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...