Захисники скреп: Серед російських військових збільшилась кількість конфліктів, у тому числі на етнічному підгрунті

Під час придушення стихійного бунту комендатурою Луганська важкі травми отримали навіть новоприбулі військовослужбовці.

Російські бойовики на Донбасі. Фото: РБК.

У лавах російських окупаційних військ на підконтрольній "ЛНР" Луганщині зростає кількість бунтів та невдоволення грошовим забеспеченням. Про це повідомляє головне управління розвідки України, передають Патріоти України.

За даними відомства, зростання масового невдоволення військовослужбовців від тривалого перебування на передових позиціях під постійним примусом з боку командного складу до ведення обстрілів сил АТО та диверсійно-розвідувальних дій, змусило російське окупаційне командування в екстреному порядку видати частину грошового забезпечення.

"Це призвело до різкого зниження спроможності виконувати бойові завдання з огляду на надмірне вживання спиртних напоїв і збільшення з цієї причини надзвичайних подій та конфліктів у т.ч. на етнічному підґрунті", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у результаті конфлікту на етнічному підґрунті командир взводу 1 мотострілецького батальйону 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК ЗС РФ громадянин Росії Едуард Цховребов (мешканець Владикавказу), перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, завдав важких ножових поранень одному із своїх підлеглих. Також, під час придушення стихійного бунту комендатурою Луганська важкі травми отримали новоприбулі військовослужбовці: Артем Горбачов (06.05.1987р.н.), Микита Сухаревський (29.09.1997р.н.), Олексій Онищенко (21.04.1984р.н.), Роман Шевченко (08.06.1996р.н.).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...