Залишався в місті заради "сонячного сина": Геращенко розповіла про родину полоненого в "ДНР" історика Козловського

Бойовики "ДНР" досі не погоджуються обміняти полоненого донецького історика. Або бережуть козир для якогось особливого обміну, або не можуть пробачити Ігорю Анатолійовичу участі у "Молитвах за Україну" в Донецьку.

Ігор Козловський. Фото: соцмережі.

Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко не розуміє, чому цивільного заручника бойовиків Ігоря Козловського досі не включили в жоден зі списків для обміну. Політик каже, що робить усе можливе для порятунку захопленого терористами науковця, передають Патріоти України.

"В сина Ігоря Козловського, Славка – синдром Дауна. Відомий історик і релігієзнавець не виїхав з окупованого Донбасу саме через сина, вони з дружиною разом доглядають хлопця, і боялися, що зміни рідного дому стануть важким психологічним стресом для сонячного хлопця.

Більше року пан Ігор – в СІЗО в окупованому Донецьку, а ми з січня 2016 року на кожному засіданні мінської гуманітарної групи піднімаємо питання його звільнення. Поки що безрезультатно, і я щиро не розумію, чому відомого історика, мирну людину, попри всі наші зусилля включити його в списки на якнайшвидше звільнення, й досі тримають в заручниках", - зізналася Геращенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...