Залиште машини на парковках: Поліція просить не користуватися авто через негоду

18 січня, коли очікується істотне похолодання, поліція закликає зовсім відмовитися від поїздок за кермом.
Автівки заважають прибирати сніг на дорогах. Ілюстрація: 24 канал.

У зв'язку з різким погіршенням погодних умов Національна поліція переконливо просить залишати автомобілі на парковках. Як повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу НПУ, снігоприбиральна техніка в снігопади працює цілодобово, а запарковані уздовж доріг автомобілі заважають чистити дорогу.

В результаті залишається розчищеними не дві, а тільки одна смуга для руху, що в першу чергу створює проблеми самим автомобілістам. Та й водіям не в радість побачити свою машину глибоко присипану снігом. А 18 січня, коли очікується істотне похолодання, поліція закликає зовсім відмовитися від поїздок за кермом.

"При таких погодних умовах радимо водіям бути особливо уважними, при їзді неухильно дотримуватися правил дорожнього руху. Не забувайте про ремені безпеки, дотримуйтесь безпечної швидкості та дистанції, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки)", - заявили в поліції.

Станом на полудень 17 січня обмежено рух великовагового вантажного транспорту на дорозі міжнародного значення М-03 Київ-Харків. "Зараз в напрямку міста Полтава на узбіччі знаходяться 57 вантажівок. Рух автомобілів не ускладнений. Не забувайте про власну безпеку - дотримуйтеся дистанції!" - попередило МВС в Facebook.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...