Запахло новою "Холодною війною" з дрантям СРСР: Британія терміново мобілізує відставних "Джеймсів Бондів"

Центр урядового зв'язку Великобританії (GCHQ) повернув на роботу 200 колишніх співробітників, служба зовнішньої розвідки MI6 - 73 співробітника, служба контррозвідки MI5 - сім осіб..

Ілюстрація:Главком

Британські спецслужби повертають на роботу колишніх співробітників, раніше звільнених внаслідок урізання штатів. Про це пише The Telegraph, передають Патріоти України.

За даними видання, Центр урядового зв'язку Великобританії (GCHQ) повернув на роботу 200 колишніх співробітників, служба зовнішньої розвідки MI6 - 73 співробітника, служба контррозвідки MI5 - сім осіб.

Додаткові витрати на повернення співробітників спецслужб склали £ 1,2 млрд. Ці зміни пов'язані з посиленням боротьби з тероризмом.

Масштабне скорочення кадрів спецслужб було проведено в 2011-2012 роках. Видання цитує доповідь парламентської комісії, де йдеться - внаслідок цих скорочень спецслужби зіткнулися з жорсткою кризою кадрів.

Додатково до роботи в спецслужбах країни залучаються позаштатні підрядники та консультанти.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...