Запізніла розплата: Допінг-скандал докотився до найвідомішого професійного боксера Росії

Серед спортсменів Росії триває своє «панамське розслідування" - низка допінг-скандалів зачіпає вже найтитулованіших.

У допінг-пробі російського боксера-суперважкоатлета Олександра Повєткіна виявлені сліди мельдонію. Всесвітня боксерська рада поки не ухвалила рішення про скасування двобою з американцем Деонтеєм Уайлдером, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

"У крові виявили залишкові сліди мельдонію в дуже низькій концентрації. Він вживав його у вересні минулого року. Після 1 січня - не вживав. Ситуація неоднозначна. Допінг-проба бралася в квітні, - заявив Андрій Рябінскій, голова промоутерської компанії "Світ боксу", яка представляє інтереси Повєткіна. - Ми в контакті з Всесвітньою боксерською радою. Приймати рішення про те, чи буде бій Повєткіна з американцем Деонтеєм Уайлдером, чи ні, будуть вони ", - додав промоутер.

Раніше в застосуванні мельдоній був викритий ряд російських спортсменів, серед яких фігуристка Катерина Боброва, ковзаняр Павло Куліжніков, шорт-трекіст Семен Єлістратов, волейболіст Олександр Маркін, біатлоніст Едуард Латипов, регбісти Олена та Олексій Михальцовим, чотириразова чемпіонка світу з плавання Юлія Єфімова.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...