"Запорожець" - це модняво: На виставці Plug-in Ukraine показали ЗАЗ 965 із електроустановкою

Запорожець – ще той собі раритет. У більшості з власників такого дива – перетворений на квітник на подвір'ї. А тут - сучасний електромобіль!

"Запорожець" – електрокар. Фото: joinfo.uaЗАЗ 965 більше відомий як "горбатий". Його випускали із 1960 по 1963 роки. Знайти зараз цей автомобіль в хорошому стані непросто. А ось на виставці Plug-in Ukraine, що стартувала сьогодні у Києві, показали ЗАЗ 965 із сучасною електроустановкою, пишуть Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Автомобіль купили спеціально для того, щоб переобладнати його на електрокар, розповів власник машини Дмитро Гідеман. Але машина була «у жахливому стані. Арки прогнили на 20 сантиметрів. Не було вікон. Авто стояло 7 років під парканом".

Робота зайняла близько півтора року. Власник переобладнував авто самотужки у вільний час. Іноді вдавалось виділити машині годину на тиждень.

"Не вистачало фінансів. З технічного боку проблем не виникало. Зараз машиною користуюсь щодня. Заряду вистачає на 30 кілометрів. Якщо вдосконалити акумулятор, запас ходу збільшиться. Але мені цього не потрібно, я щодня наїжджаю до 10 кілометрів. У салоні поміняв тільки сидіння", - додав Дмитро.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...