У мережі з'явилися фото концепту нової моделі "Запорожця"

ЗАЗ-965 викликав небувалий інтерес завдяки оригінальному дизайну, а може люди просто скучили за старим добрим "Запорожцем".

ЗАЗ-965. Фото: 2drive.ru.

ЗАЗ-965 поки всього лише проект, який виніс на суд інтернет спільноти молодий і поки ще маловідомий дизайнер. Оцінили його в першу чергу прихильники «Запорожця», які вже вишикувалися в віртуальну чергу за цією машиною, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Переважній більшості поціновувачів сподобався дизайн цього автомобіля. І це не випадково! Екстер'єр ЗАЗ-965 набагато цікавіший, ніж у існуючих на ринку машин цього сімейства. Виглядає «Запорожець» сучасно, стильно і незвично.

Інтернет-користувачі вже встигли обрушитися на автора проекту з порадами, закликаючи його відправити портфоліо відомим автовиробникам - якщо не в вітчизняні, то в іноземні. Такі таланти повинні бути затребувані!

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...