В Японії надійшли в продажу електричні велосипеди для мегаполісу (фото)

В даний момент модель продається за ціною близько 3 300 доларів.

VanMoof Electrified X. Фото: vanmoof.com.Голландський виробник велосипедів VanMoof вже встиг зарекомендувати себе на ринку електричних велосипедів завдяки моделі Electrified S. Тепер велика частина технологій цієї моделі була модернізована і переупакована в більш міцний, компактний і стильний велосипед, призначений для використання в великих містах. Новинка отримала назву Electrified X, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Electrified X оснащений 250-ватним електродвигуном, який дозволяє з легкістю розігнатися до максимальної швидкості в 36 км /год. Варто відзначити, що двигун тільки допомагає крутити педалі, а не самостійно розганяє велосипед.
Відповідно до заяв виробника, одного повного заряду акумулятора вистачає на 120 км руху в економічному режимі. Це значення падає до 60 км при досягненні максимальної швидкості. Акумуляторна батарея велосипеда захована в його рамі, а її зарядка триває 6 годин.Серед найбільш цікавих особливостей транспортного засобу можна знайти вбудований замок, який активізується через додаток на смартфоні або за допомогою відбитка пальця, для чого велосипед оснащений сканером у верхній частині рами. Electrified X також має модуль 3G для відстежування місцеположення. Це потрібно в тому випадку, якщо велосипед вкрадуть. Крім того, виробник обіцяє, що, якщо викрадений Electrified X не знайдуть протягом двох тижнів, компанія замінить його.
Також велосипед оснащений передніми і задніми фарами, протиугонними механізмами і двошвидкісною автоматичною коробкою передач. При цьому вага транспортного засобу становить 18,4 кг.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...