Заповідь олігархів - борги повертають лише боягузи: Ахметов завинив державі астрономічну суму

Північний гірничо-збагачувальний комбінат недоплатив 1,3 млрд грн до бюджету протягом 2012-2016 років.
Рінат Ахметов. Фото: РБК.

Північний гірничо-збагачувальний комбінат (ПівнГЗК), який входить до групи “Метінвест” Ріната Ахметова, недоплатив 1,3 млрд грн до бюджету протягом 2012-2016 років. Про це повідомили в Державній фіскальної службі (ДФС) за підсумками податкової перевірки підприємства, передають Патріоти України.

“Є велика пересторога, що гірничо-збагачувальні комбінати недоплачують рентну плату, причому в значних розмірах”, – повідомило джерело ДФС. У відомстві уточнили, що з зазначеної по ПівнГЗК суми донарахувань, на рентну плату доводиться 875 млн грн.

Представник фіскальної служби додав, що ДФС вважає за необхідне перевірити сплату податків іншими підприємствах групи “Метінвест”. Нагадаємо, директор металургійного комбінату «Запоріжсталь» Ростислав Шурма заявив, що на підприємстві з групи компаній олігарха Ріната Ахметова відбувається відтік кадрів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...