"Засвітились": Розвідка показала фото генералів, яких Путін повернув з Донбасу до РФ

За виконання злочинних наказів вищого військового керівництва РФ деякі з них отримали вищі військові звання.

Ілюстрація:www.milnavigator.com

Українська розвідка оприлюднила дані трьох російських генералів, які брали участь в бойових діях на Донбасі в 2014-2015 роках, а зараз повернулися в Росію. Про це стало відомо з повідомлення на сайті відомства, інформують Патріоти України.

"Встановлено теперішні місця проходження служби і посади кадрових російських генералів, які в 2014-2015 роках брали безпосередню участь у збройній агресії Росії проти України на командних посадах в 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - йдеться в повідомленні ГУР.

"Генерал-майор Кузовльов Сергій Юрійович, який з кінця 2014 р до весни 2015 р командував 2 АК (Луганськ) ВС РФ, після повернення в Росію, в липні 2015 року, призначений на посаду командувача 20 Армії (м Воронеж) західного ВО (м.Санкт-Петербург) ЗС РФ ", - інформує розвідка.

Кузовльов С.Ю.

"Генерал-лейтенант Юдін Сергій Сергійович, який в 2015 р командував 2 АК (Луганськ) ЗС РФ, повернувся на посаду начальника організаційно-мобілізаційного управління Західного ВО (м.Санкт-Петербург) ЗС РФ", - повідомляють в ГУР.

 Юдін С.С.

"Генерал-майор ЗС РФ Цеков Олег Мусович, який з кінця 2014 р до весни 2015 командував 2 окремою мотострілковою бригадою (Луганськ) 2 АК ЗС РФ, повернувся на посаду командира 200 окремої мотострілкової бригади (с.м.т. Печенга , Мурманська обл.) Берегових військ Північного флоту ВМФ РФ.

За виконання злочинних наказів військово-політичного керівництва Росії на тимчасово окупованих територіях сходу України указом президента РФ від 21.02.2015 р №91 отримав військове звання "генерал-майор", - діляться даними в розвідці.

Цеков О.М.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...