Засвітився з великими грошима: У Києві вночі по-звірячому вбили бізнесмена

На тілі загиблого експерти виявили понад тридцять колото-різаних ран на голові, шиї, грудях.

Чоловіку завдали кілька десятків ударів ножем. Ілюстрація: РБК.

У Дніпровському районі Києва 28 листопада чоловік стік кров'ю від численних ударів ножем. Про це повідомило джерело "Обозревателя", передають Патріоти України.

Надзвичайна подія сталася на вулиці Флоренції, між будинками 7 і 9 (дитячий сад і житлова багатоповерхівка). Рано вранці місцевий житель вийшов вигуляти собаку і побачив людину, що лежала на асфальті. Чоловік був ще живий, стогнав.

"Собачник" зателефонував на 103, однак пораненого не встигли довезти до лікарні - він помер прямо в машині "швидкої". На тілі загиблого експерти виявили понад тридцять колото-різаних ран на голові, шиї, грудях.

Кілька порізів було на кисті, а на потилиці - рана з саднами. Це дає підставу припускати, що жертву спочатку могли вдарити ззаду по голові. Можливо, чоловік не втратив свідомість, а повернувся до злочинця і почав захищатися.

Загиблий - 48-річний киянин, приватний підприємець. Він жив поблизу місця злочину - в орендованій квартирі по вул. Ентузіастів (мікрорайон Русанівка). Відомо, що увечері 27 листопада він зустрічався з ріелтором і дивився кілька квартир у цьому ж районі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...