Затяті українофоби: У "чистилище" "Миротворця" потрапили відомі російські актори-близнюки (фото)

Брати Торсуєви, які зіграли у дитячому фільмі Сироїжкіна та Електроніка, підтримують бойовиків на Донбасі, беруть участь в антиукраїнських пропагандистських заходах, фінансують тероризм та контрабанду на окупованій території.

Юрій і Володимир Торсуєви. Фото:Радіо МАКСИМУМ

Актори-близнюки з Росії Юрій та Володимир Торсуєви, відомі по дитячому радянському фільму "Пригоди Електроніка", потрапили в базу сайту "Миротворець". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт "Миротворця".

Відзначається, що актори неодноразово брали участь в різних заходах в самопроголошених республіках, за що навіть мають відзнаки. На сайті опубліковані фотографії, які свідчать про незаконну діяльність Торсуєвих на території України, а також про підтримку ними російських найманців і терористів на Донбасі.

Також близнюків звинувачують в контактах з бойовиками, зокрема з Володимиром Тимофєєвим (позивний "Бабай"), який в 2016 був заарештований в "ЛНР" за підозрою у вбивствах і насильстві. На підтвердження цього на сайті викладені фото акторів з бойовиком.

Тепер "Електроніка" і "Сироїжкіна" можна знайти в розділі "Чистилище" згаданого сайту. Так, Володимира Торсуєва звинувачують у свідомому порушенні державного кордону України з метою проникнення на окуповану російсько-терористичними бандформуваннями територію України на Донбасі, співробітництво з проросійськими терористичними організаціями, участі в антиукраїнських пропагандистських заходах, а також у фінансуванні тероризму, контрабанді та українофобії.

Проти Юрія Торсуєва висунуті ті ж звинувачення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...