Завдяки "закону Савченко" злочинець жорстоко вбив малолітніх дітей

46-річний вбивця вийшов на волю раніше очікуваного, тепер поліція підозрює його у кількох вбивствах

"Закон Савченко" в дії: злочинець вбив трьох підлітків. Фото: "Діалог"

46-річний злочинець, що вийшов на волю завдяки "закону Савченко", вбив чотирьох дітей. До цього за гратами він провів 26 років за крадіжки, розбій, бійку (від його удару по голові загинула дівчина). З останніх 15-ти років він сидів 14, і саме за цей рік зважився на жахливі вбивства. Про це інформують Патріоти України з посиланням на "Діалог".

Після звільнення злочинець не поїхав до рідної Волині, а півроку тому прибув до Олександрії. У місцевій протестантській церкві проходив реабілітацію. Але не "прижився", бо був прихильником "Мага Віри", вірив у Сварога, Даждьбога, Перуна.

У вбивці знайшли записник із датами, що співпали з язичницькими або християнськими святами та з днями зникнення дітей.

Злочинця підозрюють у трьох вбивствах: 21-річної Даші Озерко, 15-річного Станіслава Бойко, 12-річного Іллі Макарова. Тіло четвертої дитини не знайдено. Вбивця не зізнається.

Ілля Макаров зник 22 травня (день святого Миколая та день Ярила), пішов на прогулянку та не повернувся. На відеокамерах видно чоловіка, який йшов за ним. А 7 липня (на Івана Купала) знайшли мертвою Дашу Озерко. Вона була з друзями на річці, потім відійшла і більше не повернулася. Тіло знайшли за 300 метрів від її будинку з рубаними ранами голови, гаманець та телефон в Даші вкрали.

2 серпня (день пророка Іллі) зник Станіслав Бойко. Наступного дня його тіло знайшли у річці, з ранами на голові та бороздою на шиї. У воду хлопця кинули мертвим.

Також 1 травня, на Великдень, зникла 15-річна Софія Буц з Пантаївки. Вона пішла на дискотеку та не повернулася.

Затримали волинянина-злочинця за підозрою у крадіжці - він обікрав дівчину біля парку "Шахтар". Потім правоохоронці виявили і його зв'язок із вбивствами.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...