Зазіхнули на бюджет "республіки": У “ЛНР” покарають керівництво лікарні, яке пообіцяло виплатити зарплату працівникам

У “міліції ЛНР” пообіцяли розібратися у ситуації та "покарати винних".

Обіцяти зарплату у "ЛНР" заборонено. Фото: соцмережі.

Терористи “ЛНР” пообіцяли покарати керівництво Сорокинської лікарні, яке пообіцяло виплатити зарплату співробітникам медзакладу. Новину передають Патріоти України.

"Керівництво лікарні обіцяло виплатити зарплату співробітникам, при цьому йшлося навіть про незначне підвищення. Ймовірно за це тепер і поплатяться", – повідомили місцеві мешканці. “Посадові особи філії станції швидкої медичної допомоги у Краснодоні (з 2016-року Сорокино – ред.) встановлено, що в період часу з липня по грудень необгрунтовано завищили фонд заробітної плати, завдавши збитків бюджету “ЛНР”, – сказано у повідомленні терористів. При цьому у “міліції ЛНР” пообіцяли розібратися у ситуації та покарати винних.

Нагадаємо, раніше учасники бандформування “ЛНР” поскаржилися на катастрофічну відсутність ліків на окупованих територіях Луганської області. Також наприкінці минулого року рядовим терористам виплатили зарплату фальшивими російськими рублями.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...