Зберігайте гроші у ощадній касі: В Києві обікрали видного французського дипломата, - ЗМІ

Українські видання пишуть, що грабіжники вкрали у француза 100 євро та ноутбук

У Києві обікрали заступника посла Франції, - ЗМІ. Фото: vk.com

За даними ЗМІ, у Києві грабіжники начебто проникли у арендовану квартиру заступника посла Франції в Україні та вкрали гроші і комп'ютерну техніку. Про це інформують Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

Інцидент, за даними видання, стався вночі 21 серпня. Квартира посла знаходиться на вулиці Костьольній, на першому поверсі. Вкрадено ноутбук, планшет та 100 євро.

Поліція не коментує подію, "Обозреватель" пише, що взнав інформацію з власних джерел.

У Головному управлінні Нацполіції вказують на підвищення злочинності у Києві з 2015 року, відповідно до зростання кількості переїздів до столиці мешканців східних регіонів України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...