Футбольне свято в країні скреп: Вболівальник із Саудівської Аравії у Москві заплатив за таксі десятки тисяч

Клієнт домовився про ціну за поїздку у 3 тисячі рублів, але таксист вирішив "домалювати" ще нуль.

Вболівальник Саудівської Аравії заплатив 500 доларів за 20 км московському таксі, коли їхав на стадіон, передають Патріоти України.

У Москві з банківської карти вболівальника Саудівської Аравії списали 30 тисяч рублів – це 500 доларів за курсом, повідомляє місцеве видання з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

"Після матчу вболівальник з Саудівської Аравії викликав таксі до готелю. За його словами, він домовився з таксистом заплатити за проїзд 3 тисячі рублів, але після закінчення поїздки з його банківської картки списали майже 30 тисяч рублів, після цього він звернувся до правоохоронних органів", – повідомляє джерело.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...