"Збоченця затримано": У Києві школярки допомогли поліції

Працівники сектора ювенальної превенції Оболонського управління поліції, домовившись із постраждалими, виманили зловмисника на зустріч і затримали його.

Школярки та поліція спіймали збоченця. Фото: firtka.if.ua.

У Оболонському районі Києва правоохоронці затримали чоловіка за розбещення неповнолітніх школярок. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передають Патріоти України.

"За словами потерпілих, невідомий чоловік підійшов до них, коли вони відпочивали на озері. Він запропонував їм познайомитися, після чого оголився. Перш ніж піти, незнайомець залишив на лавці два аркуші паперу: із контактним номером телефону і з непристойними пропозиціями", - розповіли у поліції.

Працівники сектора ювенальної превенції Оболонського управління поліції, домовившись із постраждалими, виманили зловмисника на зустріч і затримали його. 34-річний киянин зізнався правоохоронцям у скоєному. За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Міру покарання йому обере суд.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...