"Збили пішохода й кинули його в багажник помирати": Поліція затримала винуватців кривавого ДТП на Харківщині (фото)

Водій і два пасажири і не думали надавати допомогу потерпілому. Вони просто закинули пораненого хлопця в свій автомобіль і залишили його помирати.

Пораненого закинули в багажник та залишили помирати. Фото: прес-служба Нацполіції.

Поліція на Харківщині затримала зловмисників, які збили пішохода й забрали його з місця ДТП вмирати в своїй машині. Про це інформують Патріоти України із посиланням на Департамент комунікації Національної поліції.

Учора до чергової частини Харківського відділу поліції надійшло повідомлення від громадянина, який став свідком ДТП. За його словами, біла іномарка на великій швидкості збила чоловіка. На місце події виїхали співробітники слідчо-оперативної групи. За вказаною адресою вони виявили сліди скоєння дорожньо-транспортної пригоди: кров, предмети одягу та уламки фари. Але ні тіла людини, ні машини з характерними для ДТП технічними пошкодженнями вони не знайшли.

У ході проведення оперативно-розшукової роботи встановили особу чоловіка, який перебував за кермом іномарки, а також усіх учасників події. У приватному секторі поліцейські виявили автомобіль "Фольксваген", в багажнику якого було скривавлене тіло молодого хлопця.

Як з'ясували правоохоронці, вчора 24, 29 і 31-річні жителі міста Південне Харківського району скоїли наїзд на пішохода. За попередніми даними, вони були в стані алкогольного сп'яніння. Водій і два пасажири і не думали надавати допомогу потерпілому. Вони просто закинули пораненого хлопця в свій автомобіль і залишили його помирати. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...