Здалеку схожі на "Правий сектор": Журналіст розповів про появу дивних бойовиків на Донбасі

За словами очевидця, "нетрадиційних" бойовиків бачили на центральній вулиці - проспекті Перемоги в Горлівці.

Проспект Перемоги у окупованій Горлівці. Фото: Wikimapia.

В окупованій Горлівці з'явилися підозрілі бойовики "ДНР", схожі на кубанських козаків. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Микита Сініцин, передають Патріоти України.

"Перш за все, в очі кинулося те, що вони озброєні автоматами, чого раніше намагалися уникати. Причому, за словами джерела, поводження з автоматом видає відсутність реального бойового досвіду його застосування", - зазначив він.

За словами очевидця, таких бойовиків бачили на центральній вулиці - проспекті Перемоги в Горлівці. "Бачив на днях - йдуть по Перемозі (проспект Перемоги в Горлівці, центральна вулиця), ржуть, як коні, а один з них весело так автоматом розмахує, типу щось розповідає. Ще двоє автомати несли в такому положенні, ніби зараз з них стріляти будуть. За правилами патруля, автомат повинен бути або за спиною, або збоку, стовбур в землю або вниз, а не в пішохода навпроти", - розповів очевидець.

При цьому на камуфляжі бойовиків пов'язки червоно-чорного кольору, так що здалеку навіть можна прийняти за "Правий сектор". "Втім, подібне припущення відразу ж розсіюється тим, що на головах у них шапки-кубанки, що змушує підозрювати в них кубанських козаків", - додав Сініцин.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...