​Здався живим: Детективи НАБУ знайшли суддю-хабарника, який відкрив вогонь при першій спробі затримання

«Одеський стрілець» предстане перед судом, спочатку подивимося який запобіжний захід за його «пустощі» призначать цьому «служителю Феміди» його колеги по цеху.

Працівниками Національного антикорупційного бюро України та Спеціалізованої антикорупційної прокуратурою встановлено місце знаходження судді Малиновського районного суду м. Одеси, який застосував вогнепальну зброю проти детективів НАБУ, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу відомства.

Проводяться слідчі дії та вирішується питання про застосування запобіжного заходу.

Нагадуємо, 29 березня детективами НАБУ спільно з працівниками Національної поліції викрито один із суддів Малиновського районного суду Одеси на одержанні неправомірної вигоди в сумі 500 тис. гривень. При першій спробі затримання, злочинець вчинив стрілянину і скрився.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...