Зекономив на штрафі: У столиці водій збив пішохода на переході, тікаючи від поліції

Порушник був у стані сильного алкогольного сп'яніння, його жертву доправили у лікарню у важкому стані.

На місці ДТП. Фото: Лівий берег.

Ввечері, 25 грудня, водій автомобіля Volkswagen Passat збив пішохода на регульованому пішохідному переході, тікаючи від поліції. Поліцейські звернули увагу на Volkswagen, який рухався на великій швидкості, порушуючи правила, передають Патріоти України з посиланням на Lb.ua.

Коли вони зажадали, щоб водій зупинився, він додав швидкості і спробував сховатися. Volkswagen проїхав кілька перехресть на червоний, заборонний сигнал світлофора, створюючи аварійні ситуації. Після цього він в'їхав у групу людей, які переходили дорогу на регульованому переході на зелене світло. Кілька людей встигли відскочити вбік, але одна людина все-таки потрапила під колеса. Водій не впорався з керуванням і на повному ходу влетів в огорожу.

Першу допомогу постраждалому надали поліцейські. Вони зупинили кровотечу і викликали швидку. Потерпілого доставили до лікарні у важкому стані. Повідомляється також, що, за словами нарколога, водій був у стані сильного алкогольного сп'яніння, він відмовився проходити тест на вміст алкоголю у крові.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...