"Зелені" вказали, де "кролик" порився: Яценюка тягнуть до суду через гроші Кіотського протоколу

Партія Зелених України запевнила, що відслідкувала чіткий слід особистих інтересів екс-глави уряду в Кіотських грошах.

Арсеній Яценюк. Фото: rian.com.ua.

У Партії Зелених України заявили, що прослідкували особисті інтереси екс-прем’єр-міністра Арсенія Яценюка у тому, як витрачалися кошти, виділених у рамках Кіотського протоколу, відповідно, мають намір подати проти нього судовий позов. Про це у коментарі українським ЗМІ розповів виконавчий секретар ПЗУ Сергій Луговик, передають Патріоти України.

Так, за його словами, екологічні інвестиції в Україну часто стають предметом корупційних схем та "розбазарювання" коштів чиновниками від влади. “На жаль, та в нашій країні, як показує практика, всі екологічні ініціативи та інвестиції міжнародних партнерів часто є предметом жорстокого розбазарювання збоку керівництва. Так, ПЗУ подає позов, подає позов проти Арсенія Яценюка. Ми відслідкували чіткий слід його особистих інтересів в Кіотських грошах. Відповідно ми буде формувати позовну заву та подавати її”, - сказав він.

Крім того, за словами Луговика, членами ПЗУ протягом останніх років була проведена колосальна робота щодо екологізації українського законодавства. “В першу чергу, йдеться про прийняття Україною екологічних норм та стандартів, які є та притаманні країнам світу. Звичайно, що ми мали прямий стосунок і до роботи над Кіотським протоколом. Так, ПЗУ також має прямий стосунок і до підготовки кліматичної угоди, яка ось буквально нещодавно була підписана”, — додав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...