"Земан сам у пащу лізе": Цимбалюк пояснив, як президент Чехії підставив Росію заявою про Крим

"Погодившись "на торги" Кремль тим самим фактично визнав би, що вкрав те, що йому не належить.

Мілош Земан. Фото: Рейтерс.

Пропозицію президента Чехії Мілоша Земана про виплату Києву компенсації за Крим не схвалить Москва, тому що це наголошує незаконність анексії українського півострова. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

"Навіщо вони це роблять? Це ж сама дискредитація. Дурість цю не зрозуміють вдома у товариша Земана, не зрозуміють в Україні. Країною не торгують. Але найцікавіше, що в Москві за це теж не похвалять", - зазначив він.

"Погодившись "на торги" Кремль тим самим визнає, що вкрав те, що йому не належить. Коротше скільки ведмедя не облизувати, він добрішим не стане, зжере при нагоді такого миролюбного Земана і скаже, що він сам хотів. До речі, це буде схоже на правду. Земан сам у пащу лізе й інших туди тягне", - додав журналіст.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...