Згрішив - покайся: Головний військовий прокурор Матіос боїться, що Бог його покарає каліцтвом чи паралізує

Високопосадовець додав, що не знає, скільки людей мріє помститися йому.
Анатолій Матіос. Фото: РБК.

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос відмовився коментувати інформацію про замахи на нього, однак зазначив, що побоюється за своє життя. Про це Матіос розповів в ефірі авторської програми засновника видання "ГОРДОН" Дмитра Гордона на телеканалі "112 Україна", передають Патріоти України.

"За життя своє боюся. І прошу Бога, щоб не карав мене при житті: це коли ти покалічений, паралізований чи ще щось на зразок. І я намагаюся так жити, щоб не відповідати за свої вчинки при житті гірше, ніж після смерті", – зазначив він.

Матіос додав, що не знає, скільки людей мріє помститися йому. "Я вірю, та й мій життєвий досвід і кар'єрний засвідчує, що я більше "плюс", ніж "мінус". Тому що Бог не догоджає лише покидькам, я себе таким не вважаю, хоча знаю, що критика і нерозуміння стосовно мене є. Але фундаментальна українська концепція повного знання про всіх і вся про що свідчить? Про те, що в нас відбувається біфуркація – це як із "Торнадо". Ми маємо дійти до точки очищення, катарсису, а потім настане щастя", – підсумував він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...