Згвалтування та вбивство в Обухові: Місцеві мешканці підозрюють поліцію

Жінка напередодні вночі відпочивала в ресторані в компанії поліцейських, а о 2 годині ночі зібралася додому.

Обухівський відділ поліції. Фото: Обозреватель.

Місто Обухів Київської області потрясла смерть молодої жінки. Родичі підозрюють, що місцева поліція намагалася зам'яти справу, місцеві жителі говорять про "другу Врадіївку", передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

2 травня о 6:20 ранку в приймальне відділення центральної районної лікарні Обухова привезли 37-річну Людмилу О. - без свідомості і нібито з ознаками алкогольного отруєння. Черговий лікар, оглянувши жінку, констатував смерть. Як розповіли в правоохоронних органах, труп доставили в Обухівське відділення судмедекспертизи, де і встановили причину смерті (природну) - гостру серцеву недостатність.

Однак родичів потрясли деякі обставини. Перше - жінка поступила оголеною, друге - лікар сказав, що на тілі вже були трупні плями. Тобто, смерть наступила мінімум за пару годин до надходження в лікарню. А за кермом чорного "Мерседес Віто", на якому привезли Людмилу, був 31-річний співробітник Обухівського відділу національної поліції.

З'ясувалося, що жінка напередодні вночі відпочивала в ресторані в компанії поліцейських, а о 2 годині ночі зібралася додому. Провести її зголосився водій "Мерседеса" і двоє його колег - співробітників поліції (25 і 28 років), а вже о 6-й ранку Людмилу привезли в лікарню. Родичі наполягли на проведенні перевірки всіх фактів, пов'язаних зі смертю Людмили. Прокуратура Обухівського району призначила повторну експертизу.

Експертиза вже проведена, але її результати поки не розголошуються. Однак джерело видання стверджує, що на тілі жінки виявлено сліди згвалтування, а її одяг, який пізніше принесли поліцейські, весь брудний і в листі. Зараз перевіряється достовірність встановленої раніше причини смерті жінки і причетність до цього поліцейських, які її "проводжали". Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України - вбивство.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...