Жахлива аварія в Запоріжжі: постраждали 14 пасажирів і водій маршрутки (фотофакти)

Мікроавтобус з пасажирами врізався в опору мосту.

Аварія в Запоріжжі. Фото:http://zp.depo.ua/

В аварії, що сталася 19 березня на Преображенському мосту в Запоріжжі, постраждали 14 пасажирів і водій маршрутки. Про це порталу Depo.Запоріжжя повідомили у відділі комунікацій ГУНП в Запорізькій області, інформують Патріоти України.

За даними правоохоронців, 39-річний водій автомобіля "Фольксваген ЛТ", що здійснював перевезення за маршрутом №10, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з опорою мосту.

Внаслідок ДТП до 5-ї міської лікарні Запоріжжя з різними тілесними ушкодженнями звернулись 15 осіб, включаючи водія. 14 громадян після надання допомоги були відпущені додому, ще одна людина залишилася під наглядом лікарів до ранку.

Відомості про подію внесено до ЄРДР та розпочато досудове розслідування за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України. Також в поліції спростували розповсюджену деякими ЗМІ інформацію про обстріл маршрутки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...