Жінка ходила до стареньких під виглядом соцпрацівника: Впіймані серійні убивці самотніх пенсіонерок (відео)

Літніх жінок катували та вимагали гроші. Цинічні злочинці обирали небагатих та самотніх жертв.

На Черкащині правоохоронці спіймали серійних вбивць. Фото: скріншот з відео.

Серійних убивць пенсіонерів затримали в Христинівському районі Черкащини. На рахунку злочинців мінімум три жертви, йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

31-річна жінка ходила по квартирах, називалася співробітницею соціальної служби, а коли з'ясовувала, що пенсіонерка вдома сама, кликала на допомогу свого 24-річного співмешканця. Літніх жінок катували та вимагали гроші. Трьох пенсіонерок довели до загибелі.

Свідчення дали дві жінки, яким вдалося вижити. "Вони били жертву, замотували скотчем. Обмотували їй голову, щоб вона не могла дихати, і спокійно грабували", - розповів начальник сектору комунікації ГУНП в Черкаській області Дмитро Грищенко. Поліція розпочала кримінальне провадження. Злочинцям загрожує довічне ув'язнення. "Цинізм у тому, що вони вибирали людей небагатих. Тобто це пенсіонери, які жили доволі бідно", - додав представник правоохоронних органів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...