"Жодної копійки державних коштів витрачено не було": Податківці Києва розповіли, звідки взяли гроші на пишне святкування

Кожним працівником ГУ ДФС у Києві, який виявив бажання взяти участь у заході, було здано по 150 гривень за кожну особу, включаючи членів сім'ї.

ДФС України. Фото: kiev.dsp.gov.ua.

Головне управління ДФС у Києві заявляє, що жодної бюджетної копійки не було витрачено на святкування Нового року у комплексі ВДНГ, а свято коштувало 300 тисяч гривень, плюс по 150 гривень з кожної особи. Про це йдеться у відповіді на запит "Української правди", підписаній начальником ГУ ДФС в Києві Демченком, передають Патріоти України.

У відповіді зазначається, що організувати урочистий захід "з підведення підсумків 2016 року" вирішили, "зважаючи на певні позитивні напрацювання у роботі відомства". "Партнером з організації урочистого заходу виступила профспілкова організація ГУ ДФС у Києві", - зазначається у відповіді.

"Опитування показало, що близько 1 тисячі осіб виявили бажання взяти участь у заході, тому, зважаючи на пору року, було обрано вмісткий об'єкт – один з павільйонів НВК Експоцентр України (ВДНГ). Профспілкова організація ГУ ДФС у Києві, заключивши договір з ТОВ "Старлайт розваги", отримала комплекс послуг з організації новорічного заходу", - сказано у відповіді.

"Згідно із кошторисом витрат на організацію святкового заходу договір ГУ ДФС у Києві зі "Старлайт розваги" передбачав оплату послуг в сумі 300 тисяч гривень. Також кожним працівником ГУ ДФС у Києві, який виявив бажання взяти участь у заході, було здано по 150 гривень за кожну особу, включаючи членів сім'ї. Жодної копійки державних коштів на організацію та проведення заходу витрачено не було", - сказано у відповіді на запит.

Таким чином, згідно з відповіддю ДФС, святкування обійшлося в 450 тисяч гривень. ТОВ "Старлайт розваги" засновано компанією "Старлайт Медіа", до якої входять телеканали Віктора Пінчука.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...