Життя без милої не миле: Іноземець нелегально приплив до України на надувному колі, щоб відвідати кохану у Києві

Чоловіка у мокрому одязі затримали на береговій відмілині річки Західний Буг за кілька сотень метрів від кордону.

Прикордонники відділення "Новоугрузьке". Фото: lubomlnews.wordpress.com.

Прикордонники відділу “Новоугрузьке” Луцького загону затримали порушника, який вплав пробирався із Польщі в Україну. Про це повідомляє Укрінформ, передають Патріоти України.

“Чоловіка у мокрому одязі затримали на береговій відмілині річки Західний Буг за кілька сотень метрів від кордону. На собі чоловік, який назвався громадянином Афганістану, ніс гумовий круг. Із документів при собі “плавець” мав довідку на тимчасове проживання на території Німеччини”, – зазначили у ДПСУ.

Зі слів затриманого стало відомо, що в Україну він прямував нібито з метою відвідування коханої дівчини, яка проживає у Києві. Громадянина Афганістану затримано до трьох діб для встановлення обставин правопорушення, складено протокол за ст. 204-1 КУпАП.

Крім того прикордонники Луцького загону сьогодні вночі виявили чужий документ, по якому порушник прямував через пункт пропуску «Ягодин». Прикордонники встановили, що закордонний паспорт громадянина Бельгії, який надав пасажир поїзда, який їхав до Варшави, не належить пред’явникові. Також попередньо було встановлено, що чоловік є громадянином Гани. Наразі для встановлення особи його затримано терміном на 3 доби.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...