Життя з розмахом: Сім'я убитого в Луганську Ципкалова спокійно тринькає гроші в Ростові (фото)

Судячи з фото дітей і дружини Ципкалова з соцмереж, їх не особливо хвилювали проблеми батька та чоловіка.

Геннадій Ципкалов. Фото:nv.ua

У вбитого бойовиками "ЛНР" колишнього "прем'єра" Геннадія Ципкалова залишилися троє дітей. Один син від першого шлюбу, який працює в "парламенті" "ДНР", і двоє дітей від другого шлюбу з Лілією Ципкаловою - Анастасія та Максим. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Разом з Ципкаловим його друга родина не проживала, відразу після початку окупації бойовиками Луганська і Хрящуватого, звідки родом Ципкалов, сепаратист перевіз своїх деяких родичів у Ростов.

Судячи з фото дітей Ципкалова з соцмереж, їх не особливо хвилювали проблеми батька, і вони спокійно шикували і вели розкішне життя.

19-річний Максим - частий відвідувач найдорожчих і модних тусовок, на своїй сторінці він викладає фото з барів і ресторанів.

А у його мами, 38-річної Лілії Ципкалової, після переїзду в Ростов життя взагалі круто змінилося. З брюнетки жінка перефарбувалася в яскраву блондинку, скинула зайвих 15-20 кг і пересіла на елітний кросовер Mazda CX-5, ціна якого в Україні варіюється від 700 тис. грн (базова комплектація) до 1,1 млн грн (повна комплектація).

Будинок Ципкалових знаходиться в елітному районі Ростова.

Донька Ципкалова, принаймні такі дані є на її сторінці ВКонтакте, вчиться в Санкт-Петербурзі. На канікулах діти Ципкалова відвідують окупований такими ж бойовиками як і їх убитий батько Луганськ, відвідують анексований Крим.

Поки не зрозуміло, як вбивство Ципкалова сприйняла його дружина. Статусів, які зазвичай виставляють в таких випадках, ні у кого з родини вбитого терориста немає. Навпаки, сторінка Лілії Ципкалової рясніє десятками фото в дорогих купальниках і відвертих сукнях, букетами і брендовими пакетами Chanel.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...