Злякався не на жарт: Терорист Захарченко відібрав у свою особисту охорону 1200 бойовиків

Ватажок терористів підписав указ про створення полку особистої охорони в складі військових частин.

Олександр Захарченко злякався. Фото: focus.ua.

Глава так званої Донецької народної республіки Олександр Захарченко в рамках забезпечення власної безпеки створив цілий підрозділ бойовиків чисельністю близько 1200 чоловік. Про це повідомляють джерела Укрінформу на окупованій частині Донбасу, передають Патріоти України.

Зокрема, джерела повідомляють, що Захарченко підписав указ про створення полку особистої охорони в складі військових частин - в / ч 08830 (штаб), в / ч 08831 (бойовий підрозділ) і в / ч 08832. За словами співрозмовника, остання частина називається батальйон "Патріот", керує ним комбат Олексій Клочков з позивним "Чекіст". Відомо, що штат батальйону "Патріот" складуть 860 бойовиків. Загальна чисельність нового підрозділу особистої охорони головного терориста - 1200 осіб.

Також проведені організаційні заходи щодо фактичного підпорядкування "чекіст" силових відомств "ДНР" - МГБ, МВС і ГРУ. "Чекіст" має всі необхідні повноваження вимагати всіляку допомогу і повне сприяння з боку зазначених силових відомств. За словами джерела, підрозділи створені з метою оборони від непідконтрольних донецьких сепаратистів і окремих російських груп. Нагадаємо, раніше ми вже повідомляли, що ватажок терористів наказав також розгорнути додаткові блокпости у окупованому Донецьку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...