Злобний оскал "русского мира": У Полтаві пошкодили меморіальні дошки загиблим воїнам АТО

Мешканець Полтави виявив розбиту дошку на будівлі Полтавського національного педагогічного університету імені В. Р. Короленка.

Пошкоджена меморіальна дошка у Полтаві. Фото: Прес-служба Нацполіції.

Вночі та вранці в неділю, 29 травня, в Полтаві невідомі розбили три меморіальні дошки, які увічнюють пам'ять про загиблих учасників АТО. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Національної поліції.

Про перший факт пошкодження меморіальної плити стало відомо о 1:48. Мешканець Полтави виявив розбиту дошку на будівлі Полтавського національного педагогічного університету імені В. Р. Короленка (вул. Остроградського, 2).

Близько п'ятої ранку інший городянин повідомив в поліцію про пошкодженої меморіальної дошки на будівлі загальноосвітньої школи № 38 (вул. Пушкіна, 74). Дошка була встановлена на честь випускника навчального закладу, військовослужбовця Національної гвардії Мочалова Олександра Ігоровича, який загинув у 2014 році під Іловайськом.

О 7:48 в поліцію надійшло повідомлення про розбитої третьої пам'ятної дошки учаснику АТО, встановленої на будинку школи № 9 (вул. Шведська, 3). Дошка увічнює пам'ять про випускника школи, капітана ЗСУ, нагородженого орденом Богдана Хмельницького 3-го ступеня, Лимаря Сергія Вікторовича, який загинув у 2015 році в с. Старогнатівка Донецької області.

Вирішується питання про порушення кримінальних проваджень за ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). "Поліція докладе максимум зусиль для встановлення осіб, причетних до скоєння цинічних актів вандалізму", - підкреслив начальник Полтавського відділу поліції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...