Злочинний "Огород": У центрі Києва працює ресторан, який відкрила родина однієї із засновниць "ЛНР"

Зінаїда Найден є директором Луганського хлібокомбінату. Після окупації частини регіона бойовиками "ЛНР" вона почала особисто розпоряджатися держрезервом пшениці у Луганську.

Родина Зінаїди Найден відкрила ресторан на вкрадені кошти. Фото: Голос Народа.

Буквально в центрі Києва працює ресторан «Огород», який на вкрадені в України кошти відкрила одна із засновниць «ЛНР» - директор Луганського хлібозаводу Зінаїда Найден. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Ресторан «Огород» знаходиться на вулиці Антоновича, 103, що недалеко від центру Києва. Він був відкритий на інвестиції Зінаїди Найден. Остання стояла біля витоків заснування «ЛНР» і є нев'їзною на територію, підконтрольну Києву.

Зінаїда Найден є директором Луганського хлібокомбінату. Свого часу вона отримала посаду «міністра аграрної промисловості ЛНР», а пізніше «депутатський мандат в народній раді ЛНР», очолила фракцію «Економічний союз».

Вартість ресторану - $ 2 мільйони, левову частку цієї суми надала своїм дітям сепаратистка. В інформації про нього зазначено, що він належить сім'ї її сина Олексія Найден та його дружини Ганни, а також ще одному інвестору на прізвище Шварц.

«Зінаїда Найден вкрала достатньо держрезерву по пшениці в Луганську. Всеукраїнський держрезерв, виявляється, зберігався в Луганській області. І в момент, коли Луганську область віджимав Путін, весь цей резерв перейшов в її власність. І зараз фактично вона, не вкладаючи жодної копійки, продає хліб на всю Луганську область, отримує від цього величезний надприбуток і природно купує свинець для наших солдатів», - розповів журналіст.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...