Злидні наповнюють бойовиків на Донбасі класовою ненавистю до своїх ватажків та російських командирів - розвідка

Повне грошове та відповідне матеріальне забезпечення здійснюється лише особовому складу передових підрозділів. Решта забезпечується за залишковим принципом.

Ілюстрація: Еспресо.TV

На тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей поширюється негативне ставлення військовослужбовців з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ до керівництва псевдореспублік і командування підрозділів, яке складається з російських офіцерів. Про це йдеться в повідомленні ГУР Міноборони України у Facebook, передають Патріоти України.

Основними чинниками, що впливають на морально-психологічний стан особового складу російських окупаційних військ є низька укомплектованість підрозділів, насамперед тих, які перебувають на передових позиціях, та погіршення грошового і тилового забезпечення.

Повне грошове та відповідне матеріальне забезпечення здійснюється лише особовому складу передових підрозділів. Решта забезпечується за залишковим принципом. В окремих підрозділах харчування і придбання необхідного майна здійснюється за власний рахунок військовослужбовців.

З метою вирішення проблеми високої плинності кадрів російським окупаційним командуванням активізовано кампанію щодо призову новобранців. Командування 1 і 2 АК намагається вирішити проблему комплектування підрозділів за рахунок введення в оману жителів тимчасово окупованих районів, яким обіцяють проходження служби у віддалених від лінії зіткнення районах, а виїзд на передову – тільки за згодою. Однак після підписання контракту більшість новобранців відправляється до районів ведення бойових дій, що, у свою чергу, призводить до збільшення кількості фактів дезертирства.

Водночас, у так званих “республіках” готуються зміни до “законодавчих актів” щодо проходження військової служби, якими передбачено введення окремих обмежень, зокрема, обкладення військовослужбовців податком, підвищення мінімальної вислуги для отримання пенсії до 25 років.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...