Зміни в меню: ЗМІ показали, чим годують курсантів інституту ВМС в Одесі (фото)

Після скандалу з харчуванням курсантів керівництво вишу оголосило, що від кожного курсу виберуть по одному делегату, і спільно складатимуть нове меню для їдальні.

Одеська морська академія. Ілюстрація:YouTube

Учні інституту Військово-морських сил України "Одеська морська академія" тепер самі будуть складати меню для їдальні. Про це розповів місцевому виданню 048 курсант, передають Патріоти України.

За його словами, сьогодні вранці керівництво вишу оголосило, що від кожного курсу виберуть по одному делегату, і спільно складатимуть нове меню для їдальні.

"Сьогодні будемо з курсантами складати і з начальником", - розповів студент, особа якого не уточнюється. За його словами, вже з завтрашнього дня адміністрація обіцяє кардинально змінити меню.

Курсанти в редакцію InfoResist надіслали фото сніданку і обіду, якими годували їх сьогодні.

Майбутні офіцери радіють таким змінам і відзначають, що так їх давно не годували.

"Тепер гроші, які ми витрачали на те, щоб нормально харчуватися, ми можемо витратити на себе", - розповів один з курсантів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...